torsdag 27. mars 2014

Invitasjoner og takkekort

Det kommer enda litt mer babyting fra denne kanten her, så dere får bare holde ut. Jeg tok bilder av lillejenta mi for å lage takkekort og invitasjoner til navnedag, og nå er de endelig ferdige og sendt ut. Bildene ble tatt på stuebordet og i dagslys. NB - dersom du vil ta slike babybilder, så anbefaler jeg å ta de før babisen er 2 uker gammel, for da er det så mye lettere å få dem til å sove. Jeg prøvde meg på runde 2 da hun var 5 uker, og da tok det 3 timer før jeg fikk henne til å sove. Det var nok et merkelig syn dersom noen hadde kommet inn på stua da vi holdt på. Da lå jeg på stuebordet å ammet henne i søvn - hahaha.





lørdag 22. mars 2014

Litt mer fra barnerommet

6 uker har gått siden jenta mi kom til verden og tiden har flydd helt ifra meg. Bleieskift, amming og trilling har stort sett fylt opp dagene mine. Det eneste jeg har prioritert er babyfotografering...for jeg syns det er viktig å dokumentere denne tiden. Men nå kribler det i bloggefingrene. I dag kommer det noen flere bilder fra barnerommet. Det tar litt tid før tingene får funnet sin plass der inne.


Fant en kosefisk på IKEA - Denne falt jeg og lillegutt pladask for.
Tuuuusen tuuusen takk for alle de søte kommentarene deres etter jenta mi ble født. Jeg har ikke hatt tid til å svare på dem - så jeg må bare si det her og nå. Jeg setter pris på hver eneste en!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...