onsdag 9. mai 2012

Mitt kamera

Fabelaktig har en utfordring på bloggen sin om å vise frem kameraet ditt, så jeg hiver meg på. Jeg har faktisk samme kamera som Fabelaktig faktisk; Nikon D7000. Jeg er en Nikon jente, og nekter å bruke noe annet. Men nå går jeg å tripper rundt postkassa om dagen for jeg har bestilt et nytt kamera: Nikon D800 som jeg har ventet i ett år på at de skulle lansere. Det er kanskje litt vel dyrt utstyr for en interiørblogger, men siden jeg jobber med grafisk design og elsker å ta foto så må det til.

 Jeg pleier også å ta bilder som jeg selger til bildebaser for å tjene litt penger. Tips til dere som vil ha litt ekstra cash forresten. Men...det å ta bilde av mitt kjære kamera, uten å kunne bruke det, er en utfordring. Så dette ble ikke et wow bilde...men, men.
4 kommentarer:

 1. smart tips! hvor finner man slike bildebaser? på nettet regner jeg med...
  Jeg er også Nikon frelst og har samme kamera som deg, ELSKER DET!
  klemmer fra Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Det finnes masse bildebaser som du kan selge bilder til. Jeg selger bilder til shutterstock.com (http://submit.shutterstock.com/?language=en) og www.istockphoto.com. Du må levere noen bilder først for å bli godkjent. Så er det bare å selge i vei.

   Slett
 2. kult! det tror jeg at jeg må prøve på, takk for tips:)
  Ha en fantastisk uke og en super 17mai feiring!
  klem Cathrine

  SvarSlett
 3. Kom inn hit via NIBs urørt, og hit har jeg jammen tenkt meg tilbake! Lurt tips med shutterstock og istockphoto. Jeg har jo brukt dem litt andre veien, men kanskje det var en ide å prøve å selge? :) Du tar fine bilder! :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...