lørdag 1. september 2012

Jobbskifte


De som har fulgt med på bloggen min vet at jeg nettopp har skiftet jobb. Det har vært litt skummelt å komme inn i et nytt arbeidsmiljø, men kjenner at jeg begynner å få fotfeste og har fått tilbake selvtilliten min igjen. Hvis det er noen der ute som går å gruer seg til å gå på jobb, vil jeg bare si at livet er alt for kort. Det er ikke verdt det, samme hvor bra jobben er på papiret hvis du hele tiden ser over skuldra di og lurer på hva slags ubehagelige ting kommer til å skje i dag. Jeg er så glad for å ha kommet på en ordentlig arbeidsplass, der ting er ordentlig og folk behandler hverandre med respekt og ærlighet.

Hørte for ei stund siden om arbeidsplass der de feiret en av sine ansatte som skulle gå av med pensjon. I talen si fortalte han at han hadde hatet arbeidsplassen sin i alle år, men at han aldri hadde trodd at han kom til å finne seg en ny jobb.

Ikke bli i en jobb du ikke trives i fordi du ikke tør å skifte. Det kommer bare til å bli værre og værre helt til du ikke klarer noe mer. Ikke vent til selvtilliten din er på gulvet og du føler at det ikke finnes noen annen jobb for deg.

Ble litt heavy dette på en lørdag, men kjente det måtte ut. Sånn. Nå skal jeg ut å kose meg på denne fine lørdagen. Ha ei kjempefin helg alle sammen


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny jobb! Lærer kanskje, hvis eg tolker det fine bildet riktig? :)

    SvarSlett
  2. Så bra du trives på din nye jobb!!
    Det er viktig det:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...