fredag 26. april 2013

Bloggepause

Jeg har hatt en liten bloggepause i det siste. Ikke at jeg har gått tom for ideer eller inspirasjon. Men jeg har rett og slett ikke fått tiden til å strekke till. Det har vært full fokus på trening i det siste, og jeg har prøvd å få til en time hver dag. Målet er å få mer energi og komme i bedre form. 

I dag kommer det noen bilder fra stuebordet mitt. Jeg er fortsatt helt hekta på svart og hvitt til tross for at våren og fargene er på veg. 



5 kommentarer:

  1. Hei!
    Så fint du er tilbake:) Flotte bilder hos deg:)
    God helg:)

    Annelise

    SvarSlett
  2. Så fine bilder! Jeg likte skuffen på stuebordet. Jeg har en ganske lik, men har den på kjøkkenet til oljer. Kanskje det er på tide å gjøre noen rokkeringer! :-D På stuebordet samler det seg jo alltid masse dill som det kan være greit å putte i skuffen. ;-)

    Så sporty du er som trener! Jeg har ikke vært så flink i det siste. Til gjengjeld blir det mye hagearbeid første våren i enebolig med gammel hage! :-D

    SvarSlett
  3. Så kjekkt med et innlegg fra deg:)skjønner det med tida og av og til trenger ein kanskje ein pause!
    Så nydelige bilder hos deg,elsker svart/kvitt eg og,passer så fint i sammen❤
    Eg burde kanskje hatt meir farger rundt,men det sitter litt meir inne enn svart/kvitt,veit liksom ikkje korfor!

    Fine fredag og god helg til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  4. Nydelige bilder:))
    Elsker kontrastene!!

    Så flink du er som trener og prioriterer DEG selv, det er vi nok mange som skulle gjort... er så lett og synke ned i godstolen og bli der, hehe:))

    Stå på!

    SvarSlett
  5. Så flink du er! Noen ganger må man bare prioritere litt annerledes, og det er absolutt ikke feil å bruke tid på seg selv og egen helse! Er imponert over at du får til 1 t hver dag!! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...