mandag 19. august 2013

Tilbake igjen!

Da er jeg endelig tilbake i bloggeverden igjen. Jeg har hatt en fantastisk sommerferie og en god pause fra blogginga. Det har vært fryktelig mye som har skjedd i min verden i det siste. Min svigerfar døde brått i vår og svigermor ble plutselig sittende alene i et alt for stort hus på vestlandet. Så vi har trådt til og kjøpt leilighet til henne i Trondheim som vi nå holder på å ordne for henne slik at hun skal få flyttet litt nærmere familien sin.

Vi har også vært på ferie i Ungarn, New York og Bermuda. Vi var borte i 4 herlige uker og har hatt masse fantastiske opplevelser. Nå er det tilbake på jobb og til hverdagen igjen. Jeg har faktisk savnet blogginga og er veldig glad for å være tilbake.Da jeg lå på gulvet å fotograferte så jeg plutselig at lillegutt har vært rundt og signert alle stolene våre med forbokstaven sin...måtte fnise litt der jeg lå.

5 kommentarer:

 1. Fine bilder du tar! Stemningsfyllt. Deilig med ferie men også utrolig deilig å komme tilbake til hverdagen og dens rutiner.
  Ønsker deg en fin uke.


  Henriette

  SvarSlett
 2. Hei og velkommen tilbake:)
  Flotte bilder, fin fin mandag!!

  Annelise

  SvarSlett
 3. Trist og høre om svigerfaren din, men så kjekt og hjelpe svigermor til og komme litt nærmere, det satte hun nok stor pris på:)

  Flotte bilder, og den lille signaturen ble jo perfekte små "hjerter" på stolene, kan jo ikke bli sint for slikt, hihi:)) ♥

  Kos og ha deg tilbake igjen, gleder meg til flere inspirerende innlegg:)

  SvarSlett
 4. Så leit å høyre om svigerfaren din,godt dere kunne ordne så svigermor di kunne komme nærmere:)
  Så fine bilder og signaturen var jo orntlig søt da:)
  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Leit å høre om svigefaren din. Kondolerer så mye.

  Lillegutt har vel lært at det er viktig å signere tingene sine :p

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...