fredag 17. april 2015

Wanderlust


Wanderlust...jeg tror det er meg i et nøtteskall. Jeg elsker å reise! Jo lenger jo bedre. Jeg har satt opp en widget på pcn min som sier at i dag er det 58 dager til ferien. Det kribler i magen allerede!

I år blir det familietur sammen med min søster, hennes familie og min far til Florida. Vi skal være en del i Miami og Fort Lauderdale, og så skal vi en uke på cruise til Tortola, British Virgin Islands og Bahamas. Etterpå kjører vi opp til Orlando. Lillegutt er endelig blitt stor nok til å få utbytte av alle fornøyelsesparkene, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til å dra til Universal Studios selv. Jeg er sikkert en av de få som elsker å pakke kofferten, så det begynner jeg vanligvis med - flere uker før ferien. Jeg har allerede begynt å skrive pakkeliste og lage flykoffert.

Flykofferten trenger kanskje litt forklaring. Jeg har en tradisjon gående, med å gi lillegutt en koffert full av godteri, leker, aktivitetssaker når han setter seg i flysetet på årets tur. Jeg syns det er så koselig og ordne sånne småting. Har pleier også å få en tegnebok, der han skal tegne en tegning om det han har opplevd hver dag på turen. Det er utrolig bra med en sånn tegnedagbok. Da husker han hva han har gjort, og har noe å vise frem når han skal fortelle om turen på skolen.

1 kommentar:

  1. Ooohh, det er jo DEN ferien!
    Heldige du;)
    Har enda ikke funnet noe ferie vi... :(

    Ha en fin helg ♡

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...