torsdag 19. april 2012

My cup of tea

Har bodd i Storbrittania i flere år, og fått inntrykk at britene ser på te som medisin mot det meste. Tror det har smittet over på meg. Kjenner at jeg får lyst til å anbefale en kopp med te til alle som forteller meg om noe trist. Og teen må skjenkes i en søt kopp. Har dilla på tekanne/tekopp i ett.

6 kommentarer:

 1. For en utrolig herlig kopp og kanne! :) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? Har ei venninne som elsker te, hadde vørt den perfekte gave til henne <3

  Kos deg:)
  Klem Lisa:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er kjøpt på Whittards (http://www.whittard.co.uk/china/china_teapots) i England for noen år siden. Jeg tror ikke de har akkurat den, men de har flere andre morsomme tekanner/kopper av samme type.

   Slett
 2. Hei!

  Oppdaga nettopp bloggen din via... hm.. hugsar ikkje heilt.. Men, uansett - eg likte meg her inne - og kjem tilbake! Og du: eg simpelthen ELSKAR headingen din!! Så flink du er!

  Klem

  SvarSlett
 3. herlighet for en søt kanne! Da er nok min familie "wannabe- engelske" te kurerer alt hehe
  Tusen takk for veldig koselig kommentar! Kjempestas å høre av en proff som deg:)
  Jeg redigerer bildene i photoshop, men noen ganger legger jeg på filter fra gratis programmet som heter omatic, eller noe i den duren.. jeg jobber mye med farger, trekker som regel ut gult mye og justerer de andre fargene + lys.
  for å softe bildene legger jeg ett ekstra lag over og bruker jeg "gaussian blur" og drar det ned til det såvidt syntes, det gir en fin effekt syns jeg. Er ikke så god på å forklare men håper du fikk noen tips til hvordan du kan prøve deg fram:)
  Ha en herlig helg fine deg!
  Klem Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen tuuusen takk for tips. Nå gleder jeg meg til å leke meg med bildene mine! Ha ei fiiiin helg du også

   Slett
 4. å søt den var! Eg har også budd i England, og det er klart te hjelper mot det meste:-) Ha ein fin søndag!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...