lørdag 6. oktober 2012

Nyoppusset nattbord

Dette nattbordet arvet jeg av min mormor. Nå har det fått seg en ordentlig omgang av hvit spraylakk (faktisk båtlakk). Skulle gjerne beholdt det i tre, men laminatet var flasset av enkelte steder og toppen var full av flekker. Det er arti å ha et møbel som ikke så mange andre har da. Er skikkelig stolt av resultatet.

Har også fått opp disse kule lampene fra Ellos.

Apropos diskusjonene rundt den perfekte verdenen til interiørbloggere, så vil jeg si at mannen min ba om å få et av disse bildene, for han sa at det var første gang han har sett det ryddig på min side av soverommet. Så vet dere det. Men jeg nekter å ta bilde av alt rotet. Dette er bare en hobby. Man trenger ikke få prestasjonsangst av det. Og rotet mitt har vel ingen interesse av? Eller?

10 kommentarer:

 1. Så flott det var!!
  Og ekstra kos når det er arvegods ♥
  hehe, må le av mannens kommentar:))
  Slik er det her og, bare så det er sagt, og jeg fnyser av alle disse teite kommentarene om plettfrie og ryddige interiørbloggerne!!
  Halloooo, hvem tar bilde av rot? En matblogger tar da ikke bilder av brent bakst... eller??
  Og de som ikke klarer at vi har det ryddig på bloggene MÅ jo ikke lese de, hahaha:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble!!
  Jeg har også arvet mormor og morfars nattbord.

  Det betyr så mye med det man har et forhold til. En flott kveld til deg!

  Klem fra Hilde!

  SvarSlett
 3. Så fint! Koselig med arv etter mormor :-) Hvor er lampa fra?

  SvarSlett
 4. Hei! Måtte inn og ta en titt hos deg, da jeg så kommentaren din inne hos meg. Så enig med deg. En kan si mye om at interiørbloggere lager et rosa bilde av sin verden, men hvem liker å se bilder av rot? Tror de alelr fleste av oss; enten en har barn, dyr eller er alene; har litt rot i krinkler og kroker. Jeg slapper ihvertfall ikke av når jeg ser rotet hoper seg opp her, og tror ikke jeg ville lese en blogg med bare bilder av et rotete hjem. Der er det ikke mye inspirasjon å hente for meg. Da kan jeg jo heller snu på hodet ;)hehe...Neida, en skal jo leve i hjemmet, ikke sant? Likte veldig godt nattbordet ditt, slike make over prosjekter er utrolig gøy!! Og lampen din er kjempelekker....! Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 5. For et stilig nattbord! Kjempefint soverom dere har:)
  Skjønner ikke at de gidder diskutere "perfekt bloggverden", skulle liksom alle tatt bilder av alt rotet sitt og lagt ut? Hadde vært kjempeinteressant i lengden...
  Fortsatt fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 6. det nattbordet var bare helt rått! Skjønner godt at du er fornøyd, også er det ekstra stas når det har vært i familien før også da!
  Jeg tenker som så at vi som blogger og leser blogger ofte er ute etter å inspirere eller bli inspirert og det blir man ikke av å se rot..
  tullete diskusjon spør du meg:)
  Ha en fin ny uke!
  klem Cathrine

  SvarSlett
 7. Kjenner meg igjen i å ikke ha lyst til å ta bilde av rotet, selv om det er rot overalt hvor jeg snur meg... Så jeg soper unna og knipser i vei der det går an. Haha! Veldig koselig blogg du har. Jeg har vært innom før men husker ikke helt om jeg har lagt igjen noen spor. Nå har jeg i alle fall lagt deg til i bloggrollen min, og gleder meg til å følge mer med. Liker så godt headeren din! Og huset ditt og bildene dine! :)

  SvarSlett
 8. Åh så lekkert ♥
  Og så lurt å bruke båtlakk, det er kanskje sterkere og tåler mer vann? Burde i alle fall være det ;)

  Og WOW er jo så utrolig gøy, jeg spilte det i mange år og raidet aktivt flere ganger i uken! Så himla nerdete, men sosialt og gøy dersom man har et bra guild :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 9. Så fint dette vart og kult å bruke som nattbord. Eg har same bordet, fekk det av mine besteforeldre, men det står i stova. Liker det slik som det er, men vurderer no å male det sidan bordflata har blitt litt stygg.
  Angåande rot så er det iallefall nok av det her i huset, men å legge det ut på bloggen min....trur ikkje det:-) Sjølv om det av og til kan bere befriande når andre bloggarer viser litt rot,kjekt å sjå at det ikkje berre er her det kan vere rotete:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...