mandag 29. oktober 2012

Så kom vinteren plutselig

Her kommer noen bilder fra aketuren i går. Jammen kom snøen fort, og julestemninga er allerede på plass.Planen er å ha mest mulig ferdig før desember, slik at jeg kan bruke masse tid på kos sammen med lillegutt. Selv om jeg er ferdig med de fleste julegavene, skal jeg også lage en del tilleggs-julegaver. Det er så koselig å lage slike ekstragaver. Da blir det null stress, og får man det ikke til, så er det helt greit. Jeg har pleid å lage alt fra glaserte epler, hjemmelaget marsipan og brente mandler til strikkeputer og hjemmelagde lys. Så det kommer en del DIY fremover. I år håper jeg at lillegutt også har lyst til å være med å lage ting.

HUSK: 1. november er det trekninger på de to give awayene mine så husk å bli med å delta.
Vinn ei ytterdør her
Vinn ei bok + et print her

5 kommentarer:

 1. Så herlige bilder,kos med snø:))
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så flink du er då som er nesten ferdig med julegåvene. Eg har ikkje begynt å tenke på slikt enno....
  Kom brått den snøen, her har vi hatt det kaldt men fint i dag.
  Fine bilder!

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder, også så koselig med snø:) Her kom snøen i går kveld, men den blir nok borte igjen i løpet av dagen i dag om varmergadene sniker seg på igjen.

  Så flink du er med hjemmelagde ekstragaver, ingenting er jo hyggeligere enn å få noe som noen selv har laget:) Gleder meg til dine DIY tips fremover:)

  SvarSlett
 4. Jeg har også begynt å glede meg skikkelig til jul nå! Det går jo såå fort og plutselig er vi i desember. Planen er å være mest mulig klar til desmber slik at jeg bare kan kose meg med baking, pynting og innekos i ukene før jul :)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder ♥
  Herlig med snøøøø:)

  Ekstragaver er så koselig, særlig de hjemmelagde:)

  Ha e fin dag:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...