torsdag 14. juni 2012

Lekehytte

I dag kommer det noen flere bilder fra lekehytta til lillegutt som vi ga han i bursdagsgave. Gjett om den har vært godt brukt. Han fikk nøkkel til den, og den har han gått med rundt halsen siden han fikk den. Han har til og med sovet med den om natten.
5 kommentarer:

 1. Så fin hytte! stilig at den er litt oppbygd, litt oppi høgda. Så søtt at han går rundt med nøkkelen rundt halsen og til og med sover med den:-) God sommar!

  SvarSlett
 2. Så fine hytte er og så flott innredning:)nydelig stikketeppe:)
  Fin kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Utrolig kul den hytten:)
  Heldig gutt!
  Jeg har gitt deg en award:)
  Klem

  SvarSlett
 4. For en lekehytte- skjønner godt minsten ble godt fornøyd med den ja:)
  Fant deg gjennom en award og det er jeg jammen glad for! - Her var det mye fint! Legger meg til som følger av bloggen din jeg.
  En fin kveld til deg:)
  - Monica.

  SvarSlett
 5. Wow, heldige lillegutt! Fantasisk med den garasjen under da - det var en god idé! Forstår godt at han er fornøyd:-) Har to gutter som må nøye seg med telt og pappesker - men det er stas bare det... hehe.

  Takk for så koselig hilsen! Gratulerer til deg også - vel fortjent! Kjempefin blogg du har og jeg gleder meg til å følge med. Kjenner godt til at det ikke alltid blir prioritert tid til blogging. Men sånn er det vel for de fleste - vi må ikke la oss stresse av den grunn.

  Var forøvrig en utrolig kul kake du hadde lagt til sjørøverbursdagen - wow!

  Fin uke til dere:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...