lørdag 29. september 2012

Stempel og gaveinnpakning

For ei lita stund siden viste jeg frem stemplene jeg har kjøpt, og i dag fikk jeg endelig muligheten til å teste dem. Jeg lagde pakkelapper av en del papir jeg har hatt liggende ei stund. Superenkelt, og det sparer en del penger. På Panduro kan helt enkle lapper koste 44 kroner for 20 stk. Og da er de bare hvite. Disse fikk jo en litt mer personlig svung syns jeg.Og så vil jeg si at jeg er kjempeglad for at så mange har blitt med på mine 3 give aways, og setter pris på hver eneste kommentar jeg får. Tusen tusen takk!

14 kommentarer:

 1. Så utruligt fint og dekorativt og det var så fint med fuglen og hjorten på:)
  Ein flott kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Åå så fine, love it! Fin laurdagskveld til deg.
  Klem frå Mari

  SvarSlett
 3. De var kjempefine! Flink du er:)
  Fortsatt fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempestilig!!! Personlig og fint å få hjemmelagde kort :)
  Ha en fin kveld videre :)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 5. God kveld:)
  Så stilige og ble jo noe helt annet med en personlig sving på de;)
  Fin lørdagskveld videre!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Så fine de ble!!
  Likte kjempegodt de stemplene, og reinsdyrstempel lette jeg etter i hele fjor!!
  Er de kjøpt på Panduro nå i år??

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemplene fant jeg her: http://www.amazon.com/Bird-on-Branch-Rubber-Stamp/dp/B0051AIO02/ref=?ie=UTF8&m=A1AXGONSEE8D7I og her http://www.amazon.com/DRS-Designs-Buck-Rubber-Stamp/dp/B0051AILOQ/ref=sr_1_31?ie=UTF8&qid=1349071343&sr=8-31&keywords=deer+stamp

   Slett
 7. Så utrolig smart :)
  Mulig jeg kopierer idèen til jul!

  Klem

  SvarSlett
 8. Så fine merkelapper du har laget!

  Nå har jeg kost meg med å bla med gjennom hele (!) bloggen din - klarte ikke stoppe ;) Ser vi har en del felles favoritter, og jammen fikk jeg flere gode tips her også. Legger meg som følger, og gleder meg til flere flotte innlegg herfra!

  Linnette

  SvarSlett
 9. Wow! Utrolig fine!!!!! Ønsker deg en fin dag;) Klem

  SvarSlett
 10. så utrolig fine! kjente at jeg begynte å glede meg litt til jul jeg nå, er så koselig å sette seg ned å lage noe ekstra ut av det der det er tanker bak ikke bare kjøpe en gave:)
  Ha en fin Onsdag
  Her nytes siste dag av høstferien i øspøs regn, koselig det også:)
  klemmer fra Cathrine

  SvarSlett
 11. Kjempegod idè! Og for ein smashing header du har! Ville innom og takke deg for kommentaren inne hos meg. Eg var veldig i tvil om eg skulle poste innlegget. Eg er ikkje så flink med fancy uttrykk og henvisning til sosiale studier, kvinnekampen per. 2012 osv. Men eg er så lei av denne kritikken! Akkurat som om det er hakk i plata der ute. Og mangel på nyansering er overveldande. Det er liksom som om nokon har tenkt; oi, la oss gi interiørbloggarane skulda for det meste. Eg kjenner så uendeleg mange fine bloggarar etter kvart, som er omtenksomme, snille og veldig oppegåande. Eg nektar å tru at fleirtalet av oss er kyniske og vil heve oss over andre og sjå ned på folk som ikkje har eit ryddig hus. Slik er det ikkje! Kommentaren din bekrefta mine tankar, og det var VELDIG fint! Eg trur at det stadig er skummelt å vere god på noko, å vere for positiv, uff så skummelt! Eg er superglad for at du har funne ein måte å nå ynskja mål på! :) Eg lagar ikkje fine matpakkar, eg kjem meg nesten ikkje opp enkelte morgener. Barna mine må klare seg med trauste matpakkar smurde av pappaen eller dei sjølve. Akkurat no er kjøkkenbordet full av handdukar, for at eg ikkje har orka å vaske klede siste vekene. No er vaskemaskina inne i ein maraton av vask og skyll... ;)

  Eg gleder meg til å følgje deg vidare,
  og takk igjen for di ærlegheit!

  God helg,
  god klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 12. Forresten; eg linka til deg i dagens innlegg! Håper det er greit?

  E

  SvarSlett
 13. Digger måten du ha brukt stempel, me like!

  Så gøy at du deltar på min giwe away og takk for søte ord, fining!
  klem
  -Maia

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...