torsdag 19. desember 2013

Adventstid, aktivitetskalender og juletrær

Her har adventstida gått så alt for fort. Plutselig er det bare noen få dager igjen. Aktivitetskalenderen har i det store og hele vært en stor suksess. Jeg spurte han om han heller ville hatt en pakkekalender, og det sa han nei til. Noen få dager har ikke aktivitetene vært like spennede for han da. Vi begynte med kinobesøk for å se Jul i flåklypa og da ble han litt skuffa når aktiviteten dagen etter var å skrive brev til nissen. Men det rettet seg straks opp da han fikk legge brevet inn i ovnen, og brevet var forsvunnet ei lita stund etterpå.

Alt er stort sett ferdig til jul minus litt handling og innhenting av juletre. Vi tenkte å dra opp på en juletrefarm på lørdag og sage ned vårt eget juletre. På juletrefarmen har de bål man kan grille pølser på og hesteridning.. Høres ikke det koselig ut? Nå mangler bare snøen.

3 kommentarer:

 1. Mye koseligere med slike kalendere enn en hel haug med ting og tang:))
  Herlig bilde! Ha en fin fin fredag ♥

  SvarSlett
 2. For et artig påfunn. Aktivitetskalender har jeg ikke tenkt på. Vi har hatt pakkekalender til begge barna her i huset, og med litt for mye energi før jul hadde kanskje ikke det vært så dumt ;)

  Flott blogg og flotte bilder !!

  God Jul

  SvarSlett
 3. Ønsker deg og dine gode juledager! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...