lørdag 12. januar 2013

Blanke ark


Da er jula kastet ut, selv om juletreet (som står i en potte). Har fått lov til å være igjen. Stjernelyktene har også fått eksil i stua. Jeg blir fort veldig ferdig med jul, når den er over. Da blir jeg nesten kvalm hvis jeg ser et juleblad liggende. Nå føles det ihvertfall ryddig og rent i stua. Det føles nesten som man har fått blanke ark. Det har man jo også på en måte. Nye muligheter til å gjøre ting bedre. Jeg har blant annet bestemt meg for å jobbe litt mindre. Ja bare litt da. Går ned til 90% stilling i februar. Men forhåpentligvis hjelper det å ha en ekstra fridag annenhver uke. Det blir herlig.


6 kommentarer:

 1. Ja det er faktisk en deilig følelse å få ryddet vekk jula, det føles så rent og det føles som om man får starte med blanke ark som du sier !
  kjempeflotte bilder og klart du må la treet stå, det er jo helt nydelig !
  god helg !

  SvarSlett
 2. Så enig med deg og at ein blir så fort ferdig med jula det blir eg og,kan ikkje fatte at naboen har juletre og julepynt forsatt,er liksom et nytt år med blanke ark og då kjennes det godt å starte med nytt,bort med julepynt og inn med ein fin bukett blomster:)

  Forsatt fin helg til deg!

  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hihihi...så bra jeg ikke er den eneste. Kjenner jeg klarer liksom ikke engang å se på et nabohus som ikke har tatt vekk noe av julepynten enda. *flire*
  Er julen ferdig- så er den ferdig ;o)
  Blir nok veldig deilig med en ekstra fridag. Nyt den med fulle drag ;o)

  Ha en herlig søndag!
  Klem Susanne

  SvarSlett
 4. Finnes ikke bedre enn og kaste jula ut:))
  Men treet kan jo fint stå enda, det er sååå fint...

  Deilig og gå ned til 90%, man får så mye for lite trekk i lønn, vel verdt det:)

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 5. Er litt som deg. når julen er ferdig MÅ den bort! er kanskje en smule overivrig for å få den opp..så det er ekstra deilig å ta det ned ;)

  Så utrolig stilige kubbelys! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei. Jeg har kjøpt det ene kubbelyset hos Living. Det andre laget jeg vet å kjøpe en pakke servietter med det samme tre mønsteret, et strykejern, et kubbelys, og bakepapir. Da er det bare å stryke på servietten (Du må ta av noen av "lagene" med papir bak motivet)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...