tirsdag 15. januar 2013

Måtte bare vise frem det fine nummerskiltet som jeg har fått i en give away på Landliv i Ryfylke og Ramsign. Skiltet har foreløpig fått plass i stua, til vi får satt det opp ute.5 kommentarer:

 1. Kjempefint nummerskilt! Passa jo veldig godt i hylla di då:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig nummerskilt,dei er då fine og så godt det passa i hylla di:)kjekkt å vinne slike flotte ting!

  Fine tirsdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. De er så fine!!
  Grattis med vunnet premie:)

  SvarSlett
 4. Åh, det var nydelig :) Heldig du som vant det!! :) Passet veldig godt hos deg, så det var nok skjebnen :) Hehe Du tar veldig flotte og klare bilder - det liker jeg veldig godt :)

  Tusen takk for koselig kommentar :)Vet ikke om det går an å legge seg til som følger av denne bloggen, siden vi har ulik bloggplatform. Men du er hjertlig velkommen til å følge facebooksiden til bloggen (litehi.blogg.no heter den). Nå skal jeg titte innom deg. Klem :)

  Du har en nydeig blogg som jeg vil følge videre :) Jeg har laget meg en boggplatform hos blogspot også, så da kan jeg følge den fine bloggen din videre :) Generelt syns jeg blogspot har mange fler spennende interiørblogger enn blogg.no. Frister å bytte - men så er det så skummelt å starte helt på nytt igjen :)

  Ha en fin dag - klemmer fra Lite hi :)

  SvarSlett
 5. Ja, så ble det litt rart i midten av svaret mitt der. Tenkte jeg skulle være lur å kopiere inn svaret jeg skrev til deg på bloggen min ;) Latskap lønner seg visst ikke.. Hehe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...