tirsdag 8. januar 2013

Godt nytt år!

Da er vi tilbake til hverdagen igjen. Jula kom liksom så fort, og jeg fikk liksom ikke sagt hade til dere engang før vi satt på flyet sørover. Ja vi har altså da benyttet muligheten og rømt fra nyttårsrakettene i år, og brukt fridagene på å puste, oppleve, sole oss og spise god mat i Jordan. Hadde liksom aldri tenkt over at det gikk an å feriere der, men siden Egypt ble litt for skummelt for oss, så måtte vi finne oss et nytt land å reise til i ferien. For et herlig land å reise i. Mye tryggere og mer avslappet enn Egypt. Masse å oppleve og være med på. Anbefaler det på det sterkeste. Vi bodde i badebyen Aqaba ved Rødehavet og brukte tiden på dykking, sightseeing og soling. Herlig. Slike pusterom på vinteren er jammen meg gull verdt.5 kommentarer:

 1. godt nyttår!
  Ser ut som dere har kosa dere masse:)
  klem Cathrine

  SvarSlett
 2. Et riktig godt nyttår til deg:)
  Så herlig det såg ut,nok ein flott plass å feriere på:)
  Eg skal til Israel i slutten av februar,blir greie å være midt i Midtøsten,men satse på me er trygge der.
  Det skumleste er nok flyturen...

  Ein fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Jordan høres spennende ut! Er nok å foretrekke framfor Egypt nå ja... Vår juleferie var ikke like spennende - vi reiste på hytta på fjellet ;) Det var første gang vi feiret julaften der - så litt spennende ble det ihvertfall å finne ut hva jeg hadde glemt! Det var juleserviset, bordpynten og sitronen til kalkunen. Men vet du noe - det ble jul likevel!

  Ser du begynte å kjenne på førjulsstresset selv om du - som jeg - var ute i goood tid med julegavene. Rart det der, hvordan det bare tar seg opp siste ukene med alt som skjer. Vi klarer nok ikke å planlegge oss ut av det stresset, selv om vi prøver. Det er godt juleferien kommer ETTER julaften, så vi kan senke skuldrene og le litt av hva vi lot oss stresse av...

  Ønsker deg et riktig fantastisk nytt år, fylt av nye muligheter!

  Klem Linnette

  SvarSlett
 4. Så spennende:) Virker som et flott land som bør oppleves. Deilig å få litt pusterom fra den vanlige hverdagen en gang i blant:)

  SvarSlett
 5. Jordan ser jo helt fantastisk ut! Spennande! Ikkje ein plass en hører mykje om.
  Høres veldig deilig ut med sol og varme midt på vinteren:-)
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...